Prefabrik Ev Modelleri

Wiki Article

Hazır Evin Özel Kaplama Uygulamaları: Prefabrik ev standart olarak H sistem duvar bloklarıyla kurulur. Müşteri talebine göre dıştan ahşap desen, fuga gibi kaplama uygulamaları yapılabilmektedir.

Prefabrik ev malzemeleri yapısı gereği duvar ve çatı sistemlerinin dışında diğer konutlarla benzerlik gösterir.

Yapı maliyetlerindeki artworkışla beraber yaşanan usta sorunları klasik villa modellerine sahip olmak isteyenleri arayışa yöneltti.

Prefabrik ev modellerimiz aslında mimarlarımız ve mühendislerimiz tarafından bir ailenin en çok ihtiyacı olan ev programını oluşturmaya yönelik tasarlanmaktadır.

Belirtilen hazır ev fiyatlarına saha kurulumu işçilikleri dahil olup fiyatlar Eylül 2024 listesi baz alınarak önerilmiştir.

Konusunda uzman olup olmadıklarından emin olun. • Sözleşmeyi detaylı inceleyin. • Satış hizmeti sonrasında üretim ve montaj aşamasında profesyonel ekiplere sahip olmasına dikkat edin. • Size sunduğu hizmetler dışında eviniz tamamlandıktan sonra bir problem yaşadvertığınızda firmada muhatap bulup gereken çözümlerin hızlı bir şekilde sağlanabilmesi konusuna dikkat edin.

Tek katlı prefabrik villa modellerinde tasarımcıların işini kolaylaştıran temel avantaj yapı sisteminin yanı sıra çalışmalarını modele özel geliştirilmiş programda yapabilmeleridir. Prefabrik ev sisteminde en girift tasarımlar teknolojik üretimde birebir elde edilebilir.

Amerikan tarzı yaşam alanları olarak tanımlanabilecek standart prefabrik ev modellerinin yanı sıra taş ev veya ahşap dağ evi görünümünde olanlar da vardır. Bungalov formunda prefabrik ev modelleri de bulmak mümkündür. Prefabrik bahçe evi formundaki one veya two katlı olurken prefabrik bağ evi modelleri genellikle katlı ve geniş metrekaredir. Yazlık olarak da kullanıma uygun ve sıcak iklimlerde kullanılması prefabrik ev için ısı yalıtımlı olarak kullanıcılara sunulan 2, three katlı prefabrik ev çeşitleri, özellikle yazlık satın almayı tercih etmeyenlerden ilgi görür.

Karmod prefabrik ev modellerini, modern-day tesislerinde standartlara uygun şekilde inşa eder, bu da daha yüksek bir kalite kontrole ve daha az inşaat hatasına yol açar. Bu sayede Karmod kalitesiyle üretilen hayalinizdeki prefabrik eve kavuşmuş olursunuz.

Prefabrik binaların nakliyesi; kamyon, tır, gemi, tren veya kargo uçakları ile prefabrik ev yapılmaktadır. Ortalama 7m ahşap kasalı bir kamyon 90m2 prefabrik bina malzemesi alır. Ortalama toplam ağırlık 7-nine ton arasında değişir.

Bilinenin aksine prefabrik evler m2 üzerinden fiyatlandırılmamaktadır. Proje bazında fiyatlar değişebilir. Örneğin prefabrik evin balkonunun genişletilmesi, evin salonunun genişletilmesiyle aynı oranda fiyatı arttırmamaktadır.

İkinci el prefabrik ev alınabilir ama öncelikle burada dikkat edilmesi gerekenler şunlardır bu ikinci el olan prefabrik evi kim üretmiş firmanın üretim kalitesini araştırıp o firmayı arayıp malzeme kalitesini sorup evin düzgün bir şekilde kurulduğunu görüp iyi bir prefabrik ev montaj ustası bularak prefabrik ev fiyatları ancak alınabilir.

Prefabrik evlerin betonarme yapılardan en büyük farkı hafif yapı olmasıdır. Depreme dayanıklı prefabrik ev modelleri ve hızlı kurulan prefabrik evler aynı zamanda tüm iklim koşullarına uygun olarak inşa edilmektedir.

Prefabrik evler ısı yalıtımı olarak betonarme evlerden çok daha iyi yapılardır çünkü evin her duvarında 16 dns strafor ya da 40 dns taş yünü, çatıda ise ten santim kalınlığında izolasyon bulunmaktadır. Ses konusunda ise prefabrik ev modelleri betonarme yapılarla aynı sayılabilecek bir izolasyona sahiptir.

Report this wiki page